På tur med baby / MiniMeis

 

Hun babler og pludrer fornøyd. Føttene danser frem og tilbake oppå skuldrene til Pappa. De små fingrene drar i ørene og håret. Utsikten fra her oppe må være helt fantastisk for de som er vant til å oppleve verden fra froskeperspektiv.

Babyen fylte 9 måneder i går og er stadig lettere å ta med på tur. Vi trenger ikke alltid å ha med vogn, sett at hun er våken og har lyst å se seg litt rundt. I går testet vi MiniMeis – Et norsk merke som lager bæreremedier for å ha barn på skuldrene – laget av norske fedre! Hvor kult er ikke dét?

 
IMG_1281f
 
IMG_1290f

Våren har kommet til Oslo!

IMG_1273f
 
Engasjert baby
 
Vi er vant med å bruke BabyBjörn sine bæreseler der man har barnet på magen – og har reist uten vogn flere ganger fordi vi synes det gir oss bedre frihet når vi skal rundt om kring. Jeg skal ikke nekte for at det fort er litt tyngre å ha vekten på kroppen, men om man er to og ikke skal gå kjempelangt, så fungerer det helt supert!
 
Skjermbilde 2016-04-14 kl. 15.33.32
 
Pappa med MiniMeis sier at han liker både BabyBjörn og MiniMeis – men at variasjonen mellom bæring foran og oppå er veldig bra. Det var litt ekstra gøy at Micki var så engasjert og giret over å få så godt overblikk. Hun måtte stoppe og dra i busker og kratt, hun lo av hundene som gikk forbi og så fornøyd på Mamma som befant seg der nede, for en gangs skyld!
 
IMG_1262f
 
Gi barna orkesterplass

Om man skal gi barna en ekstra opplevelse og virkelig la de få være med på turen, så lar man vognen stå hjemme. Spesielt for disse som ikke enda kan gå! Vår lille villstyring synes i alle fall dette var helt kanon.
 
IMG_1247f

Verdens fineste Pappa og baby på tur i barnehagen for å hente storebror.

IMG_1253f
 
Enkel og lett innretning

MiniMeis veier nesten ingenting og er lett å bære på ryggen. Du klikker enkelt på plass stroppene for å sette den på deg selv. Med baby på toppen synes vi det var vanskelig å feste på egenhånd, men lett når man har to sett øyne og hender tilgjengelig. Man setter babyen ned i en slags truseformet sele og tar på skulderstroppene før man klikker på plass og strammer passelig etter størrelse på babyen. Når barnet blir større, kan man ta på en annen del og kun feste anklene. Det forutsetter jo at barnet selv holder balansen sånn halvveis i alle fall :-)
 
IMG_1295f
 
IMG_1302f
 
Sånn ser den ut når den ikke er festet på ryggen. (Stables helt flatt bakerst i garderoben når den ikke er i bruk og kan også demonteres i to biter for å passe i kofferten.)
 
Skjermbilde 2016-04-14 kl. 15.33.43
 
Les mer om MiniMeis her. Liker veldig godt den søte, lille filmsnutten på siden der de viser hvordan perspektivet fra barnet er.

Heia, norske gründere! Og heia, MiniMeis!

 

Stikkord: , , , ,

Les også:

JEG SETTER PRIS PÅ DIN MENING!

Mona

Mona

Danskættet nordlending. Dagdrømmer. Lykkelig gift med drømmemannen og mamma til to. Jeg elsker alt Norge har å by på – både by, bygd, fjell og fjord. Vokste opp i Fauske men har bodd halve livet i Trondheim, Bergen og Oslo – og nylig flyttet til Porsgrunn hvor drømmehuset plutselig dukket opp. Jeg lever av å formidle norsk kultur gjennom min strek som kunstner/illustratør. Innimellom reiser og skriver jeg om hvordan jeg opplever landet vårt og stedene jeg besøker, både for inspirasjon og som turist i eget land. Bli med meg på tur!

Signature

Ta kontakt?

Forslag til hva jeg bør skrive om, eller vil gjøre et samarbeid med Norwegian Days? Gi en lyd!

Oslo, Norge

+47 99463738

Instagram

@villafrednes
#norway #roadtrip #driving #norwegian #porsche #canon #camera #mountain #explore #norwegiandays
Looking good, Norway. 🇳🇴 #norway #norge #norsk #norgestur #travel #flynorwegian #nature #mountain #fjell #scandinavia #snow #fjelltopp
❤☕️ #vaffel #coffebreak #slowliving #scandinavia #norwegianfood #vaffelkake #waffle #foodie #norway #godtno
🇳🇴 #norway #norwegiandays #ilovenorway #norwegian #norge #norgestur #turistiegetland
🇳🇴 #norway #norwegiandays #ilovenorway #norwegian #norge #norgestur #turistiegetland
🇳🇴 #norway #norwegiandays #ilovenorway #norwegian #norge #norgestur #turistiegetland
Moving somewhere new. ❤ Look at this magical place... @villafrednes
A norwegian cottage. Clunky old wood. Purple heather from the norwegian mountains and a couple of slightly confused pumpkins. 🎃🌲
Life's a birch 🍂
Vintage miniatures traveling in style 👜
Making friends 🐏

Facebook

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere