Lunsj på Fole Godt (Molde)

Døren er tung. Jeg dytter den opp og går inn i det fargerike lokalet. Duften av hvetebakst og kanel slår mot meg. 

Rundt bordene står det ulike stoler som er malt i friske farger. Noen designklassikere, men aller mest bestemors gamle kjøkkenmøbler, veldig DIY – en ekte Pinterest-kafé. Det ser veldig lunt ut her inne. 

Folk er visst akkurat ferdige med lunsjpausen sin, så plutselig får vi god plass og får vurdere hvor vi skal sitte. Vi ender opp i en blomstrete sofa ved vinduet. Enorme blingser leveres ved bordet og jeg tenker fornøyd at det har vært en veldig deilig tur til Molde. 

   

    
    
   

Les også:

JEG SETTER PRIS PÅ DIN MENING!

Mona

Mona

Danskættet nordlending. Dagdrømmer. Lykkelig gift med drømmemannen og mamma til to. Jeg elsker alt Norge har å by på – både by, bygd, fjell og fjord. Vokste opp i Fauske men har bodd halve livet i Trondheim, Bergen og Oslo – og nylig flyttet til Porsgrunn hvor drømmehuset plutselig dukket opp. Jeg lever av å formidle norsk kultur gjennom min strek som kunstner/illustratør. Innimellom reiser og skriver jeg om hvordan jeg opplever landet vårt og stedene jeg besøker, både for inspirasjon og som turist i eget land. Bli med meg på tur!

Signature

Ta kontakt?

Forslag til hva jeg bør skrive om, eller vil gjøre et samarbeid med Norwegian Days? Gi en lyd!

Oslo, Norge

+47 99463738

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Facebook

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere