Om

Mona Stenseth Erlandsen (31) er mest kjent som norsk illustratør og formgiver, men blogger på si med Norwegian Days ved anledning. Hun bor i Porsgrunn Sentrum med mann, barn og familiebedrift (Emmeselle AS) med et hundretalls forhandlere – som også er grunnlaget for livsstilen som ble til reiseblogg. Bedriften drives fra det gamle kulturhuset Villa Frednes hvor familien både bor og driver næring.

 

mona-emmeselle

Foto: Fabelaktive

 

Med sine kjente nostalgiske arbeider tolker hun temaet «Skandinavisk kulturarv og popkultur» og lar seg inspirere av Norge både som reisemål og kultur. Hennes motiver kan sees i interiørbutikker, museer og i bokhandelen, både som kort, plakater og i bokform med Minneboken – Norsk nostalgi (Aschehoug, 2015)

Bli med på en inspirasjonsreise som turist i eget land for å oppleve alt det fine hele vårt lange land har å by på.

 

Skjermbilde 2016-06-26 kl. 09.55.38

 

 

Mona

Mona

Danskættet nordlending. Dagdrømmer. Lykkelig gift med drømmemannen og mamma til to. Jeg elsker alt Norge har å by på – både by, bygd, fjell og fjord. Vokste opp i Fauske men har bodd halve livet i Trondheim, Bergen og Oslo – og nylig flyttet til Porsgrunn hvor drømmehuset plutselig dukket opp. Jeg lever av å formidle norsk kultur gjennom min strek som kunstner/illustratør. Innimellom reiser og skriver jeg om hvordan jeg opplever landet vårt og stedene jeg besøker, både for inspirasjon og som turist i eget land. Bli med meg på tur!

Signature

Ta kontakt?

Forslag til hva jeg bør skrive om, eller vil gjøre et samarbeid med Norwegian Days? Gi en lyd!

Oslo, Norge

+47 99463738

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Facebook

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere