Om

Mona Stenseth Erlandsen (33) er mest kjent som norsk kunstner / illustratør, men reiser fra tid til annen rundt i Norge for å søke inspirasjon. I denne anledning skrives det sporadiske reisebrev som legges ut på Norwegiandays. Hun bor i Porsgrunn Sentrum med mann, barn og familiebedrift (Emmeselle AS) med et hundretalls forhandlere – som også er grunnlaget for livsstilen som ble til reiseblogg. Bedriften drives fra det gamle kulturhuset Villa Frednes hvor familien både bor og driver næring.

 

mona-emmeselle

Foto: Fabelaktive

 

Med sine kjente nostalgiske arbeider tolker hun temaet «Skandinavisk kulturarv og popkultur» og lar seg inspirere av Norge både som reisemål og kultur. Hennes motiver kan sees i interiørbutikker, museer og i bokhandelen, både som kort, plakater og i bokform med Minneboken – Norsk nostalgi (Aschehoug, 2015)

Bli med på en inspirasjonsreise som turist i eget land for å oppleve alt det fine hele vårt lange land har å by på.

 

Skjermbilde 2016-06-26 kl. 09.55.38

 

 

Mona

Mona

Danskættet nordlending. Dagdrømmer. Lykkelig gift med drømmemannen og mamma til to. Jeg elsker alt Norge har å by på – både by, bygd, fjell og fjord. Vokste opp i Fauske men har bodd halve livet i Trondheim, Bergen og Oslo – og nylig flyttet til Porsgrunn hvor drømmehuset plutselig dukket opp. Jeg lever av å formidle norsk kultur gjennom min strek som kunstner/illustratør. Innimellom reiser og skriver jeg om hvordan jeg opplever landet vårt og stedene jeg besøker, både for inspirasjon og som turist i eget land. Bli med meg på tur!

Signature

Ta kontakt?

Forslag til hva jeg bør skrive om, eller vil gjøre et samarbeid med Norwegian Days? Gi en lyd!

Oslo, Norge

+47 99463738

Instagram

@villafrednes
#norway #roadtrip #driving #norwegian #porsche #canon #camera #mountain #explore #norwegiandays
Looking good, Norway. 🇳🇴 #norway #norge #norsk #norgestur #travel #flynorwegian #nature #mountain #fjell #scandinavia #snow #fjelltopp
❤☕️ #vaffel #coffebreak #slowliving #scandinavia #norwegianfood #vaffelkake #waffle #foodie #norway #godtno
🇳🇴 #norway #norwegiandays #ilovenorway #norwegian #norge #norgestur #turistiegetland
🇳🇴 #norway #norwegiandays #ilovenorway #norwegian #norge #norgestur #turistiegetland
🇳🇴 #norway #norwegiandays #ilovenorway #norwegian #norge #norgestur #turistiegetland
Moving somewhere new. ❤ Look at this magical place... @villafrednes
A norwegian cottage. Clunky old wood. Purple heather from the norwegian mountains and a couple of slightly confused pumpkins. 🎃🌲
Life's a birch 🍂
Vintage miniatures traveling in style 👜
Making friends 🐏

Facebook

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere